Distributie anno 2023

Veelgestelde vragen & antwoorden in verband met distributie

Concept
Webinar-on-demand
Punten
3 IBJ/OVB punten in aanvraag
Doelpubliek
Bedrijfsjuristen / Advocaten
Locatie
online
Prijs
199,00 € (excl. btw)

Ondernemingen worden momenteel geconfronteerd met tal van ontwikkelingen, zowel op economisch als op juridisch vlak. Naast materiaaltekorten en allerhande prijsstijgingen, is er ook diverse nieuwe regelgeving waarmee ondernemingen rekening moeten houden. Het verbintenissenrecht en de mededingingsrechtelijke regels die van toepassing zijn op distributieovereenkomsten zijn bijvoorbeeld recent gewijzigd.

Tijdens het seminarie zullen de sprekers ingaan op veelgestelde vragen in verband met distributie. Ze zullen onder meer toelichten welke clausules ondernemingen in hun distributieovereenkomsten kunnen opnemen in het licht van het nieuwe verbintenissenrecht. Ook de uitwisseling van data en persoonsgegevens, het opleggen van een online marktplaatsenverbod en de uitwisseling van informatie tussen een leverancier en zijn distributeurs komen aan bod.

Volgende sprekers zullen u doorheen de verschillende bovenvermelde onderwerpen in verband met distributie loodsen:

Praktisch

Punten - Er zijn 3 punten in aanvraag bij het IBJ en de OVB.

Boek in de kijker - Bij inschrijving voor het webinar kan u onze gloednieuwe codex 'Burgerlijk Wetboek' (boek 1 'Algemene bepalingen', boek 5 'Verbintenissen' en memories van toelichting) aankopen met 10% korting. De codex zal u per post worden toegestuurd.

Inschrijven - Inschrijven voor het webinar kan via deze website. Klik hieronder op de knop 'bestel'.

Nadat u zich heeft ingeschreven en de betaling online heeft voltooid, ontvangt u van ons een automatische bevestiging van inschrijving alsook de factuur. De kijklink zal u vanaf 9 juni ontvangen in uw inbox.

U kan het webinar uitgesteld bekijken tot 31 augustus 2023.

Eenmaal u het volledige webinar heeft bekeken en enkele vragen heeft beantwoord, zullen uw IBJ/OVB punten worden doorgegeven aan de desbetreffende organisatie.

U kan steeds met ons contact opnemen voor alle vragen die u heeft en informatie die u wenst.

Alle prijzen zijn excl. 21% btw.

Close