Live stream 'Knipperlichten'

De belangrijkste ondernemingsrechtelijke ontwikkelingen uit 2022 voor uw praktijk samengevat!

Datum
2 februari 2023
Concept
Live stream
Punten
5 IBJ/OVB punten in aanvraag
Doelpubliek
Advocaten / Bedrijfsjuristen / Compliance officers

Het ondernemingsrecht is voortdurend in beweging. Als bedrijfsjurist of advocaat is het niet altijd evident om het tempo in alle rechtsdomeinen bij te houden. Acht experten helpen u het bos door de bomen te zien. Zij vatten voor u de laatste ontwikkelingen uit 2022 samen die belangrijk zijn voor uw praktijk in 2023. Op die manier kan u het nieuwe jaar volledig geïnformeerd starten.

Praktisch

Punten - Er werden 5 punten aangevraagd bij het IBJ en de OVB. 

Interactie - U kan het seminarie live volgen vanuit het comfort van uw kantoor of huis.

Tijdens het seminarie zullen u een aantal beperkte vragen worden gesteld om de toekenning van uw IBJ/baliepunten te verzekeren. Ook zelf kan u online vragen indienen voor onze sprekers. De voorzitter van het seminarie zal deze vragen aan hen voorleggen.

Boek in de kijker - Bij inschrijving voor het seminarie kan u onze gloednieuwe codex 'Burgerlijk Wetboek' (boek 1 'Algemene bepalingen', boek 5 'Verbintenissen' en memorie van toelichting) in voorverkoop aankopen met 10% korting. De codex zal u na het seminarie worden toegestuurd.

Inschrijven - Inschrijven voor de live stream kan via deze website. Klik hieronder op de knop 'bestel'.

Nadat u zich heeft ingeschreven en de betaling online heeft voltooid, ontvangt u van ons een automatische bevestiging van inschrijving en de factuur.

Eenmaal u het volledige webinar heeft bekeken en enkele vragen heeft beantwoord, zullen uw iBJ/OVB punten worden doorgegeven aan de desbetreffende organisatie.

U kan steeds met ons contact opnemen voor alle vragen die u heeft en informatie die u wenst.

Alle prijzen zijn excl. 21% btw.

Close