Fysiek seminarie 'Knipperlichten'

De belangrijkste ondernemingsrechtelijke ontwikkelingen uit 2022 voor uw praktijk samengevat!

Datum
2 februari 2023
Concept
Fysiek seminarie
Punten
5 IBJ/OVB punten in aanvraag
Doelpubliek
Advocaten / Bedrijfsjuristen / Compliance officers

Het ondernemingsrecht is voortdurend in beweging. Als bedrijfsjurist of advocaat is het niet altijd evident om het tempo in alle rechtsdomeinen bij te houden. Acht experten helpen u het bos door de bomen te zien. Zij vatten voor u de laatste ontwikkelingen uit 2022 samen die belangrijk zijn voor uw praktijk in 2023. Op die manier kan u het nieuwe jaar volledig geïnformeerd starten.

Praktisch

Locatie - Brabantse Golf, Steenwagenstraat 11, 1820 Steenokkerzeel (Melsbroek).

Punten - Er werden 5 punten aangevraagd bij het IBJ en de OVB. 

Boek in de kijker - Bij inschrijving voor het seminarie kan u onze gloednieuwe codex 'Burgerlijk Wetboek' (boek 1 'Algemene bepalingen', boek 5 'Verbintenissen' en memorie van toelichting) in voorverkoop aankopen met 10% korting. De codex zal u tijdens het seminarie worden overhandigd.

Inschrijven - Inschrijven voor seminaries kan via deze website. Klik hieronder op de button 'bestel'.

Nadat u zich heeft ingeschreven en de betaling online heeft voltooid, ontvangt u van ons een automatische bevestiging van inschrijving en de factuur.

Wij houden u via het e-mailadres dat u heeft opgegeven tijdens uw inschrijving op de hoogte van het praktische verloop van het seminarie waarvoor u bent ingeschreven. U kan uiteraard ook steeds met ons contact opnemen voor alle vragen die u heeft en informatie die u wenst.

Alle prijzen zijn excl. 21% btw.

Close