Op de hoogte met contrast

Uniek studentenaanbod

Ben je rechtenstudent of pas afgestudeerd en ben je graag op de hoogte van wat reilt en zeilt binnen je vakgebied? contrast kan daarbij helpen!

Elke maand schrijven we twee nieuwsbrieven. Onze ‘In the Picture’ behandelt telkens een ondernemingsrechtelijk topic met een leuke cartoon door de onverbeterlijke Lectrr. Blijf je liever up to date over data protection & privacy? Dan is onze ‘Privacy Talk’ een interessante bron voor jou.

We organiseren ook op regelmatige tijdstippen interactieve workshops. Daarmee proberen we studenten en pas afgestudeerden klaar te stomen voor de arbeidsmarkt.

Laat hieronder je gegevens achter als je voortaan graag onze nieuwsbrieven ontvangt, of als je voor onze volgende workshop uitgenodigd wenst te worden. Tot slot maken we ook graag een contrast goodiebag voor je klaar; een tote bag met een latje, een USB-stick, een bladwijzer, een contrast branded stylo die lekker in de hand ligt en misschien nog wel een extraatje.

Zin in nog meer? Blijf op de hoogte van onze activiteiten via Facebook en LinkedIn! En ga zeker ook even langs onze book shop, waar we sommige boeken met een fijne studentenkorting aanbieden.

Register

* Vereiste velden

Door één of meerdere van deze vakjes aan te duiden en vervolgens hieronder op ‘register’ te klikken, ga je akkoord met de verwerking van jouw persoonsgegevens door contrast voor de hierboven vermelde doeleinden. Je kan deze toestemming te allen tijde intrekken. Je vindt meer informatie hierover in onze privacyverklaring.