M&A Survey Workshop

in samenwerking met B2S op 30 november 2021 om 20.00u 

Hoe lang duurt een overnameproces en wat gaat er concreet vooraf aan het sluiten van een M&A-deal? Hoe wordt de prijs berekend en welke garanties geeft de verkoper? Hoe worden tactische onderhandelingen uiteindelijk verwerkt in een finale koopovereenkomst? Deze workshop biedt een antwoord op al deze vragen en meer!

We nemen jullie mee in de wondere wereld van M&A en loodsen jullie van A tot Z doorheen een typisch overnameproces. Met de nodige aandacht voor een aantal basisbegrippen, verdiepen we ons in de belangrijkste fasen van het transactieproces (gaande van de initiële gesprekken tot de finale SPA).

We ontleden samen hoe een typische Belgische M&A-deal eruitziet aan de hand van de resultaten van de vijfde en meest recente editie van de M&A Survey. De belangrijkste Belgische advocatenkantoren, accountantskantoren, financiële dienstenverleners en ook heel wat professionele investeerders hebben meegewerkt aan dit onderzoek.  De resultaten zijn gebaseerd op 446 deals die een totaalwaarde van € 25 miljard vertegenwoordigen. Hetgeen ons toelaat een zekere marktpraktijk vast te stellen voor enkele belangrijke parameters in het transactieproces.

Zin om op een interactieve manier een deep dive te nemen in deze interessante materie? Waag de sprong en schrijf je onderaan in!

Sprekers:

Kristof De Wael – Senior associate contrast

Céline Mergeay – Associate contrast

 Datum:

30 november 2021 

20.00 tot 21.30 

Locatie:

Online (Microsoft Teams)

Taal:

Nederlands

Register

* Required field